admin

Svaki čovjek ima pravo na svoje mišljenje usmjereno prema istini, a kad spozna Istinu dužan je promijeniti svoje mišljenje ukoliko nije u skladu s Istinom. To je prava demokracija.

2 thoughts on “Neo-župnik sam priznao nemir u svojoj župi

  • August 28, 2015 at 9:36 am
    Permalink

    Hvaljen Isus i Marija

    Na obavijesti o pastoralnom tjednu, spominje se subota – Euharistija – Neok. zajednica u 20.30 sati. Za nedjelju se spominje da je to “nedjelja kroz godinu”, ali se ne spominje sv. Misa, niti u koliko sati. Stoga, pitam, da li je dotični neo-župnik postupio po Kikovim zapovijedima i ukinuo Katoličku sv. Misu nedjeljom u župi?

    Ukoliko neo-župnik nije ukinuo Katoličku sv. Misu nedjeljom, zašto nije napisao kada sljedbenici neok. zajednica “moraju” jednom mjesečno obavezno prisustvovati nedjeljnjoj sv. Misi?

    Imam još jedno pitanje. Zašto neo-župnik nije postupio po Kikovim zapovijedima i nije zabranio djelovanje slijedećim “silama pakla”: mladim kursiljistima, Marijinoj legiji, omladinskom prezidiju, zboru odraslih, molitvenoj zajednici sv. Josipa. Po Kikovim zapovijedima, samo su neok. zajednice “raj” a sve ostalo je “pakao”.

    Još jedno pitanje. Zašto neo-župnik kad poziva na festival mladih u Međugorje i župno hodočašće u Boku Kotorsku otvoreno ne dopiše napomenu kako je sljedbenicima neok. zajednica zabranjeno da idu na taj festival i to hodošašće. Po Kikovim zapovijedima (za koje u neok. zajednicama vjeruju da su božje zapovijedi), sljedbenici neok.zajednica smiju ići samo tamo što je organizirano od strane neok. zajednica. Ukratko, prekrši li neki sljedbenik neok. zajednica tu Kikovu (božju) zapovijed, tada: “Nije slijedio božju volju”, “Prevario ga je đavao”…

    Za kraj. Neka netko odgovori zašto je neok. zajednicama dopušteno da imaju svoju “Euharistiju”, u dan koji im je Kiko zapovijedio i “skrojenu” po Kikovim (božjim) zapovijedima “Bitne razlike između neokatekumenske euharistije i sv. Mise” http://www.paxtibi.net/?p=2354 Zapravo, pitanje je zašto mladi kursiljisti, Marijina legija, omladinski prezidij, zbor odraslih, molitvena zajednica sv. Josipa ne smiju imati svoju “Euharstiju ili sv. Misu” u dan koji odrede i k tome “skrojenu” po njihovoj volji?

    Blagoslovio nas svemogući Bog, sačuvao nas od svakoga zla i doveo u raj sve duše, osobito one kojima je najveća potreba Isusovog milosrđa

  • September 10, 2015 at 9:22 am
    Permalink

    poštovani, neosima katolička sveta misa ne znači ništa, apsolutno ništaaaaaaaaaaa,iz iskustva s njima godinama jako dobro to znam

Comments are closed.