Jaiden na protestu protiv neosa

http://livestream.com/pncnews/pncnews/videos/99869101

Svjedočanstvo mladoga Jaidena možete poslušati nakon 21. minute u videu.

admin

Svaki čovjek ima pravo na svoje mišljenje usmjereno prema istini, a kad spozna Istinu dužan je promijeniti svoje mišljenje ukoliko nije u skladu s Istinom. To je prava demokracija.

One thought on “Jaiden na protestu protiv neosa

  • September 28, 2015 at 7:30 pm
    Permalink

    Hvaljen Isus i Marija

    http://www.laudato.hr/Novosti/Svijet/Papa-zrtvama-spolnog-zlostavljanja-Ostanite-s-nama.aspx
    Papa žrtvama spolnog zlostavljanja: „Ostanite s nama i uz Crkvu na putu vjere“

    Zašto samo žrtvama spolnog zlostavljanja? Zašto ne i žrtvama neokatekumenskih zlostavljanja? Odnosno žrtvama zlostavljanja cnp (crkve neokatekumenskog puta)? Koliko još treba žrtava cnp da se netko obrati tim žrtvama? Štoviše, da se spriječe daljnja zlostavljanja?

    Prenosim tekst upućen žrtvama spolnog zlostavljanja s nekim izmjenama.
    “… Riječi ne uspijevaju opisati puninu moje boli zbog zlostavljanja koje ste pretrpjeli u cnp. …”

    “… Duboko mi je žao zbog činjenice, zbog nasilja nad vama tijekom boravka u cnp i to od osoba u koje ste se pouzdali. … U svakom slučaju, riječ je o užasnom prekršaju i nasilju nad ljudskim dostojanstvom…”

    “… Za zlostavljanja u cnp, duboko žalim za svaki put kada vi ili članovi vaše obitelji niste bili saslušani i kada vam se nije vjerovalo. … Jako mi je žao što su pojedini biskupi pomanjkali u svojoj odgovornosti i zaštiti sljedbenika cnp. … Kler će i biskupi – za sva zlostavljanja u cnp – biti pozvani da za to odgovaraju”, rekao je Sveti Otac.

    Blagoslovio nas svemogući Bog, sačuvao nas od svakoga zla i doveo u raj sve duše, osobito one kojima je najveća potreba Isusovog milosrđa

Comments are closed.