admin

Svaki čovjek ima pravo na svoje mišljenje usmjereno prema istini, a kad spozna Istinu dužan je promijeniti svoje mišljenje ukoliko nije u skladu s Istinom. To je prava demokracija.

4 thoughts on “STRUČNJACI ZA RAJSKA VRATA ‘Pripremit ćemo vas za nebo, a vi ćete nam to platiti!’

  • April 10, 2012 at 3:52 pm
    Permalink

    Stvarno je divno kakvim člancima i kakvim novinama želite (kako kažete u opisi svog site-a) “upoznati čitatelje s problemima u vezi nekatekumenskog puta”. Žuta štamapa. Ako vam je toliko jaka referenca ono što piše Slobodna Dalmacija upišite na google “slobodna dalmacija pedofil svećenik”. Dobit ćete preko 20000 rezultata. Ugledna novina, svakako. Tko zna? Možda ima nešto i u horoskopu o neokatekumenima. Dajte nam i to prenesite.

  • April 11, 2012 at 8:37 am
    Permalink

    Slobodna Dalmacija je najobičnije SMEĆE u kojemu mrzitelji Crkve i svega što ima iti H od Hrvatskoga traže svaku nit za koju će se uhvatiti. Nažalost i u ovome primjeru vidimo da im i neokatekumeni iz dubrovačkih zajednica daju povoda. No koliko vidim, u ovome quasi članku su ipak kontaktirali i ured dubrovačkoga biskupa, koji im je i dao svoj odgovor.
    Bilo bi zanimljivo pitati biskupa Uzinića o njegovim iskustvima sa zajednicama u Dubrovniku, sudeći prema iskustvima braće u Dubrovniku, imao bi mnogo toga zanimljivoga za reći. No, pričekajmo još koji dan da se prikupe sve informacije o proslavi “Pashe”, braća sa splitskoga područja također imaju hrpu zanimljivosti koje će vjerujemo, s nama rado podijeliti.

  • April 17, 2012 at 10:56 am
    Permalink

    NEOKIKO,

    vidiš….

    Tvoj argument protiv neokatekumena su članci iz raznoraznih medija koji su i inače protiv Pape, biskupa, svećenika – Crkve.

    Argument neokatekumena su službeni dokumenti Rimokatoličke Crkve.

    Pa ti i ostali urednici ove stranice (zajedno s jutarnjim, slobodnom, indexom… i dr.) pišite što god želite i o Crkvi, Papi i Neokatekumenskom Pokretu.

  • June 10, 2015 at 2:52 pm
    Permalink

    Ništa čudno za neose.
    Ali, ako se dobro sjećam.. novac je smeće…
    Ha, ha!!
    A uvik im ga malo.
    Koji jadnici!!!!

Comments are closed.