Drugo svjedočanstvo

 

POZITIVNO: ozbiljno uzima kršćansku formaciju (!) gledom na ponovno otkrivanje krštenja, putem zajedničkog hranjenja i ustrajnog dijeljenja Riječi, i dovodeći u vezu pisma s različitim digresijama new agea (vidjeli smo s kolikim odstupanjima: interpretacije pisma na način “učini sam” i – govori se o “različitim digresijama new agea” – u stvarnosti se radi o gnostičkim, talmudskim sadržajima, tj. post-kršćanskog židovstva i neautentične kabale)

 

 

NEGATIVNO: koliko je ovo gore OGORČAVAJUĆE! HOMOLOGACIJA i KLONIRANJE osoba sve do PRIPITOMLJAVANJA vlastitom SISTEMU. Put je jedan SISTEM s pravilima jednog sistema, s

neumoljivom hladnoćom SISTEMA, gdje osoba više nije jedinstvena OSOBA i neponovljivo Božje stvorenje, nego proizvod obuke koja koristi tehnike drage samim kuranskim i najintegralnijim rabinskim školama. Rekao bih ništa novo. Kap poslije kapi, neumoljivo si „tražen“ od drugih osoba koje se definiraju tvojim „prorocima“ i kojima duguješ poslušnost i savjet za svaku glupost. Sve biva demonizirano u srednjovjekovnom stilu… koliko nasilja na srce, na razum tolikih krhkih ljudi. Sad tek vidim slike s Kikovim likom. Što još dodati??????

Stefano C.

 

Link

 

admin

Svaki čovjek ima pravo na svoje mišljenje usmjereno prema istini, a kad spozna Istinu dužan je promijeniti svoje mišljenje ukoliko nije u skladu s Istinom. To je prava demokracija.