Je li Carmen već sveta za Neose?

ST. CARMEN?

Danas, 19. srpnja 2017., obilježava se prva godišnjica smrti Carmen Hernandez, suosnivačice Neokatekumenskog puta. Kiko ju je već proglasio sveticom “više kategorije”, a sada sekta udvostručuje svoje napore u svrhu njezine kanonizacije.

Prošlog mjeseca, 21. lipnja 2017., Kiko je najavio  objavljivanje njenog dnevnika, “Diarios 1979. – 1981.“ Rekao je također da su procedure za njezinu kanonizaciju već bile započete.

Sada vidimo početak službenih molitava koje se njoj upućuju koje su slične ovoj koja se pojavila na internetu (prevedena sa španjolskog):

Sveta Carmen Hernandez

Obnoviteljice Crkve i glasnice Kerigme
Molimo te, Zaštitnice Puta
Neka tvoje svjedočanstvo i smrt žrtvom zapečaćena
Postane sjemene mnoštva kršćana

Da po tvom zagovoru Duh Sveti 
Koji te oživio i potpomogao
Uzdigne jedinstveni kerigmatski navještaj u cijeloj Crkvi
Na hvalu i slavu Bogu
Za naše dobro i dobro Svoje Svete Crkve. Amen. 

Članovi sekte, ako sebe smatraju katolicima, trebali bi prije svega poštivati uredbe o proceduri proglašenja svetih, koje je nedavno ponovio papa Franjo:

“Bilo kakva svečana slavlja ili slavopojni govori o Slugama Božjih čija se svetost života još uvijek zakonito ispituje, zabranjeni su u Crkvama. Štoviše, treba se također suzdržavati, čak i izvan Crkve, od bilo kakvog čina kojim bi se moglo zavesti vjernike da misle da ispitivanje o životu Sluge Božjega i njegovih vrlina ili mučeništva ili predanju života koje provodi biskup sa sobom donosi sigurnost da će Sluga Božji jednoga dana biti kanoniziran.” Članak 36

 

Reference

Normae servandae in inquisitionibus ab Episcopi facendis in Causis Sanctorum, http://www.causesanti.va/content/causadeisanti/it/documenti/normae-servandae_en.html, retrieved July 17, 2017.

Osservatorio sul Cammino Neocatecumenale secondo verita, https://neocatecumenali.blogspot.com/2017/07/preghiera-una-santa-di-categoria-superiore.html, retrieved July 17, 2017

Crux Sancta blog, http://cruxsancta.blogspot.com/2017/07/kikochiste-de-categoria-superior.html, retrieved July 17, 2017.

admin

Svaki čovjek ima pravo na svoje mišljenje usmjereno prema istini, a kad spozna Istinu dužan je promijeniti svoje mišljenje ukoliko nije u skladu s Istinom. To je prava demokracija.

2 thoughts on “Je li Carmen već sveta za Neose?

  • July 31, 2017 at 8:59 am
    Permalink

    Hvaljen Isus i Marija

    Eevooo, eeeetooo nekoliko svjedočanstava Kikovih svjedoka (neosa, neokatekumena) sa svih strana svijeta.

    Mandy iz Njemačke
    Jedan brat je prevaren od đavla napustio zajednicu. Molila sam se za njega svetoj Carmen. Gospodin ga je vratio u zajednicu.

    Eugenia iz Italije
    Moj suprug godinama nije htio ući u zajednicu. Nakon što sam se počela moliti za njega svetoj Carmen on je pristao ići na kateheze i ušao je u zajednicu.

    Olivier iz Francuske
    Jedan brat iz zajednice je osjetio poziv za svećenika. Prevaren od đavla otišao je u franjevačko sjemenište. Molio sam se za njega svetoj Carmen. Brat je poslušao volju Božju i napustio je franjevačko sjemenište i došao u naš Redemptoris Mater.

    Wiola iz Poljske
    Jedna sestra se zaručila s osobom koja nije htjela ići na kateheze i ući u zajednicu. Molila sam se za nju svetoj Carmen. Ta sestra je nakon toga raskinula zaruke s tom osobom. Sada slijedi volju Božju i traži momka u zajednici.

    Hedvika iz Češke
    Jedan biskup prevaren od đavla (koji k tome i ne vidi plodove puta) nam je zabranio imati naša uskrsna bdijenja u cijeloj biskupiji. Papa Ivan Pavao II nas je priznao i taj Biskup nam nije smio zabraniti naše bdijenje. Molila sam se svetoj Carmen. I nakon toga nam je Gospodin providio da imamo naše bdijenje u jednoj crkvi u susjednoj biskupiji. A to bdijenje je bilo veličanstveno. Župnik je bio oduševljen. Odmah je to dojavio svojem Biskupu koji je isto bio prezadovoljan. Crkva je bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Više je nas neokatekumena tu noć bilo u toj crkvi nego svih ostalih vjernika u svim crkvama na svim bdijenjima u onoj Biskupiji iz koje smo došli.

    Lasse iz Danske
    Župnik u našoj župi gdje je otvoren put nam je rekao da će nas istjerati iz te župe. Molio sam se Svetoj Carmen. Gospodin je nakon toga župniku poslao infarkt. I Gospodin nam je doveo drugog župnika koji nas podržava.

    Dorothy iz Kanade
    U mojoj župi osim nas postoji i Marijina Legija. Molila sam se svetoj Carmen za članove Marijine Legije. Nakon toga je nekoliko žena iz Marijine legije napustilo Marijinu Legiju, išlo na kateheze i ušlo u zajednicu.

    Mateus iz Brazila
    Jednu sestru iz zajednice je prevario đavao i ona je otišla u Marijinu legiju. Molio sam svetu Carmen za nju. Ona se nakon toga pokajala i napustila je Marijinu legiju i vratila se u zajednicu.

    Blagoslovio nas svemogući Kiko, sačuvao nas od Katoličke Crkve i doveo u zajednicu sve duše, osobito one kojima je najveća potreba Kikovih kateheza, Kikovih pjesama, Kikove crkve, Kikovog evanđelja, Kikovog puta, Kikovih zapovijedi, Kikovih govora, Kikovih slika, Kikove volje, Kikove evangelizacije, Kikovih svećenika, Kikovih brakova, Kikovih sjemeništa, Kikovih bdijenja, Kikovih hodočašća, Kikovih karizmi…

    Pred Presvetim ne kleče, a pred Kikom?
    http://www.paxtibi.net/?p=2359

  • July 31, 2017 at 9:02 am
    Permalink

    Eevooo, eeeetooo još svjedočanstava Kikovih svjedoka (neosa, neokatekumena) sa svih strana svijeta.

    Josip iz Hrvatske
    Molio sam se svetoj Carmen za obraćenje našeg župnika. Nakon toga je župnik krenuo na kateheze i ušao je u zajednicu.

    Roland iz Floride, Usa
    Jedan par iz naše zajednice se služio prirodnim planiranjem obitelji. Molio sam se svetoj Carmen za njih. Sada su otvoreni životu. Rađaju dijete za djetetom.

    Saakje iz Nizozemske
    Jedan brat iz moje zajednice nije stavljao Boga na prvo mjesto. Molila sam se za njega svetoj Carmen. Taj brat sada stavlja Boga na prvo mjestu tako što redovito dolazi u zajednicu, čini put i sluša katehiste.

    Chelsea iz Australije
    Jedan brat je prevaren od đavla za savjete pitao župnika. Nakon što sam se za njega molila svetoj Carmen taj brat je počeo vršiti volju Božju i sada za sve pita katehiste.

    Keke iz Bolivije
    Jednu sestru je redovito varao đavao te nije redovito dolazila u zajednicu. Nakon što sam se molio za nju svetoj Carmen sestra je postala redovita u zajednici.

    Anatol iz Poljske
    Jedna sestra nije htjela dolaziti subotom na Euharistiju u zajednicu nego je išla nedjeljom na Misu u župu. Molio sam se svetoj Carmen za nju. Ta sestra je nakon toga počela vršiti volju Božju. Sada subotom dolazi na Euharistiju u zajednicu i ne ide nedjeljom na Misu u župu.

    Bobby iz Engleske
    Jednog brata je prevario đavao i napustio je zajednicu. Molio sam se za njega svetoj Carmen. Brat niti nakon toga nije htio poslušati Boga i vratiti se u zajednicu. Ja sam se opet molio svetoj Carmen. Taj brat se opet nije htio vratiti u zajednicu ali ga je Gospodin ovaj put kaznio moždanim udarom jer se protivio povratku u zajednicu.

    Fulgencio iz Španjolske
    Jedan par iz moje zajednice je prevaren od đavla htio krstiti dijete u župi. Nakon što sam se molio za njih svetoj Carmen oni su pristali poslušati Gospodina i krstili su dijete na uskršnjem bdijenju u zajednici.

    Florka iz Mađarske
    Jedna sestra je na drugom skrutiniju prodati sve ali je htjela dati novac Caritasu. Molila sam se za nju svetoj Carmen. Nakon toga je dala sve novce zajednici.

    Meg iz Irske
    Jedna sestra zbog posla nije mogla dolaziti na službu riječi u zajednicu. Nakon što sam se molila za nju svetoj Carmen ta sestra je dala otkaz na poslu i sada dolazi na službu riječi.

    Blagoslovio nas svemogući Bog, sačuvao nas od svakoga zla i doveo u raj sve duše, osobito one kojima je najveća potreba Isusovog milosrđa.

Comments are closed.