Bogatstvo obitelji HERNÁNDEZ BARRERA

Carmen Hernandez Barrera
Carmen Hernandez Barrera

Carmen Hernandez Barrera, utemeljiteljica Neokatekumenskog puta, član je jedne od najbogatijih obitelji u Španjolskoj. Zajedno sa svojom bogatom braćom i sestrama posjeduje zemlju, a barem jedan od njih donirao je priličnu svotu novca fondaciji koju kontrolira Karmen i Kiko.

Evo dokaza.

Prvo, ovo su braća i sestre te prema nedavnom Biltenu Provincije Soria zajednički posjeduju zemlju:

  • HERNANDEZ BARRERA ANUNCIACION
  • HERNANDEZ BARRERA CARMEN
  • HERNANDEZ BARRERA FELISA PILAR
  • HERNANDEZ BARRERA ANTONIO
  • HERNANDEZ BARRERA TELESFORO
  • HERNANDEZ BARRERA PETRA ELISA
  • HERNANDEZ BARRERA MILAGROS
  • HERNANDEZ BARRERA ELIAS
  • HERNANDEZ BARRERA FELIX CONSTANCIO.

Izvor:

Službeni Bilten Provincije Soria, 16. siječnja 2012., str. 2.  http://bop.dipsoria.es/index.php/mod.documentos/mem.descargar/fichero.documentos_27_55ae1190%232E%23pdf


Od tih devetero braće i sestara, njih četvero, Antonio, Félix, Telesforo  i Elías, osnovali su “Herba”, prethodnika Ebra.

logo

“Ebro je multinacionalna grupacija za hranu koja se bavi rižom, tjesteninom i začinima. Osnovana je u Španjolskoj, a svoju komercijalnu i industrijsku prisutnost ima u više od 25 zemalja u Europi, Sjevernoj Americi, Aziji i Africi kroz svoju široku mrežu podružnica i brendova. Ebro je globalni lider u sektoru riže i drugi u svijetu po proizvodnji tjestenine.”

Izvori:

  1. http://www.diariodesevilla.es/article/sevilla/1124473/fallece/antonio/hernandez/barrera/fundador/herba.html
  2. http://www.ebrofoods.es/en/the-company/our-companies/

Obitelj Hernandez Barrera jedna je od najbogatijih obitelji u Španjolskoj.

Izvor:

  1. http://forbes.es/actualizacion/2447/conoce-los-100-espanoles-mas-ricos/62

Prema tom državnom Biltenu, Estate Petre Elise Hernández Barrera doniralo je preko $130,000 Hernandez Barrera – Domus Galilae Foundation.  U Biltenu svoji da je Fondacija registrirana kod španjolskog Ministarstva kulture te da je Karmen predsjednik odbora.

Izvori:

  1. http://www.boe.es/boe/dias/2011/09/03/pdfs/BOE-A-2011-14367.pdf
  2. http://www.boe.es/boe/dias/2011/09/03/pdfs/BOE-A-2011-14366.pdf

Poveznica

admin

Svaki čovjek ima pravo na svoje mišljenje usmjereno prema istini, a kad spozna Istinu dužan je promijeniti svoje mišljenje ukoliko nije u skladu s Istinom. To je prava demokracija.

13 thoughts on “Bogatstvo obitelji HERNÁNDEZ BARRERA

  • August 1, 2015 at 9:32 am
    Permalink

    Isuse!sve mi je jasno, samo tako pax tibi!

  • August 1, 2015 at 1:37 pm
    Permalink

    Ideš!
    Ovo postaje sve zanimljivije….
    Dobro je znati kamo je odlazio naš novac i novac naših pokojnika koji su sudjelovali u troškovima NP.
    Ne bih se začudila da sad Kiko i Carmen kažu da im je to novac od nasljedstva – obitelji.
    Ha, ha, ha!!! 🙂 😉

  • August 1, 2015 at 3:38 pm
    Permalink

    Kaze psalam “Bog miljenicima svojim daje i u snu”:).

    A neki su zavidni do boli:):):)

  • August 1, 2015 at 3:47 pm
    Permalink

    Zasto necija obitelj ne bi imala svoju tvrtku koja posteno zaradjuje?? Gdje je problem u tome da necija obitelj ima? Zar je to grijeh? Zar se ne smije? Gdje to pise?
    Carmen nikada nije skrivala da dolazi iz jako bogate obitelji. To svi znaju. I vi kao otkrivate neku tajnu i insinuirate gluposti.

  • August 2, 2015 at 9:27 am
    Permalink

    ja nemam više riječi o sekti neokatekumena

  • August 2, 2015 at 11:50 am
    Permalink

    Sve što ima bilo kakve veze s organizacijom neokatekumenskog puta užasno smrdi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • August 2, 2015 at 1:08 pm
    Permalink

    Vi neosi stvarno mislite da ste pametni, a sve ste osim toga.
    Prvo, nemate što raditi ovdje na ovom portalu koji nije otvoren za nego protiv vas, a druga stvar, ako su Kiko i Carmen ‘bogatuni po prirodi’, zašto onda traže i pitaju nesmiljene novce od ljudi-članova NP i zašto glume skromnost??
    Bogatstvo i skromnost ne idu zajedno.
    Oni bi morali svoje bogatstvo dijeliti s onima manje sretnima, a čine li to?! – naravno da NE!!! Članove NP osiromašuju do krajnjih granica, a sve u svrhu toga kako bi se sami bogatili, što se iz priloženog i vidi.
    Novac prikazuju kao smeće, a znate kako se kaže: ‘Što je nekome smeće, drugome je blago.’
    Možda ste vi ljubomorni što vas čitamo kao zatvorene knjige (ono, kupiš knjigu, nisi otvorio, a već znaš što piše u njoj), i što nam ne možete više ‘mazati oči’ kako vam se prohtije, a samo poganin može biti ljubomoran na materijalno bogatstvo jer pravo bogatstvo je na nebu.
    Kršćani to još kako dobro znaju.

    “…Gdje je blago, tu će ti biti i srce…”

    “U kući Oca moga ima mnogo stanova; da nema, zar bih rekao: ‘Idem pripraviti vam mjesto…’ ”

    Eto, pametnom dovoljno.

  • August 3, 2015 at 10:21 am
    Permalink

    Da mi je znati do koje su vam mjere srce i razum zatrovani na ovoj stranci?????????

  • August 3, 2015 at 10:15 pm
    Permalink

    Hvaljen Isus i Marija

    otrov – August 3, 2015 at 10:21 am
    “Da mi je znati do koje su vam mjere srce i razum zatrovani na ovoj stranci?????????”

    Kikovi svjedoci (neosi, neokatekumeni) na ono što im se ne sviđa (svjedočenja “protiv” njih) ili ako nisu dobili ono što žele (da im se drugi klanjaju i hvale ih) reagiraju kao mala djeca: “Ti mene ne voliš”, “Ti mene mrziš”.

    Ali, u CNP (crkvi NeoKikoKatekumenskog puta), vladaju drukčiji kriteriji, dvostruka mjerila. Kad katehisti govore Kikovim svjedocima ono što im se ne sviđa, tada kroz katehiste progovara bog, duh sveti. Znači, ne smiju reći da ih katehisti mrze, jer bi to zapravo značilo da ih bog mrzi. Jedino što “smiju” reći poslije tih susreta jest: “Uh, kako su nas opet oprali”, što često i čine. Čak idu “okolo” i “hvale” se s time.

    Ako se netko “usudi” nešto prigovoriti katehistima (što se u CNP izjednačuje s hulom protiv duha svetog) kao na primjer: “Zašto ste se pri tome derali na mene/nas”, tada će dobiti odgovor: “Mi se nismo derali i vikali na vas, nego na vaše đavle”. Odnosno, nisu se katehisti derali i vikali, nego je to bog, duh sveti, preko katehista vikao na đavle.

    Jedno objašnjenje. Kad u tekstovima citiram Kikove svjedoke, tada bog, duh sveti, pišem malim slovima. Zašto? Jer njihov bog i moj Bog nisu isti. Njihov bog jest: neokatekumenska zajednica.

    Blagoslovio nas svemogući Bog, sačuvao nas od svakoga zla i doveo u raj sve duše, osobito one kojima je najveća potreba Isusovog milosrđa.

  • August 3, 2015 at 10:15 pm
    Permalink

    Hvaljen Isus i Marija

    zasto – August 1, 2015 at 3:47 pm
    “insinuirate gluposti”

    otrov – August 3, 2015 at 10:21 am
    “Da mi je znati do koje su vam mjere srce i razum zatrovani na ovoj stranci?????????”

    Pozivam potpisane s zasto i otrov da zatraže oprost od svih koje su sudili navedenim sudovima.

    Pozivam ih da osobno zatraže oprost riječima (bez ikakvih dodataka i izmjena) “Molim za oprost sve koje sam sudio.” Ako ne žele, neka odgovore zašto u svojoj cnp (crkvi NeoKikoKatekumenskog puta) moraju zatražiti oprost od onih koje su sudili, a van cnp ne moraju zatražiti oprost od onih koje su sudili.

    Ne moraju to učiniti odmah. Neka se prvo konzultiraju s bogom, duhom svetim (svojim katehistima) što će slagati. Ne bojte se, hrabro, bog vas ljubi, neće vam biti teško smisliti još jednu laž i manipulaciju kojima se služite. Što je još jedna laž uz već postojećih tisuća laži kojima ispirete mozak i međusobno i drugima. Zapravo, ne smišljate vi te laži nego vaš neokatekumenski zloduh koji vas je opsjeo.

    Podsjećam ih i da se u cnp ne mogu “vaditi” s riječima: “To nije sud nego istina”, “Nisam sudio samo sam rekao” i sličnim izjavama.

    Što su ti sudovi u cnp, pokušati ću kratko opisati na jednom primjeru. http://hr.radiovaticana.va/news/2015/06/22/molim_opro%C5%A1tenje_za_nekr%C5%A1%C4%87ansko_pona%C5%A1anje_prema_valdenzima/1153383
    Citiram: “Papa je Franjo tom prigodom zatražio oprost za nekršćansko ponašanje Crkve, u prošlosti, prema valdenškoj zajednici.” Da Papa postupa po NeoKikoKatekumenskim dogmama, po Kikovim zapovijedima o sudovima, to bi trebalo izgledati ovako: “Sve članove valdenške zajednice koji su trpjeli ili imali loše posljedice ili bili povrijeđeni ili slično radi našega nekršćanskog ponašanja pozivam ih da zatraže oprost od nas ukoliko su nas sudili zbog toga (jer su se naljutili, uvrijedili i slično).” Znači, valdenška zajednica bi od Crkve trebala zatražiti oprost a ne obratno.

    Blagoslovio nas svemogući Bog, sačuvao nas od svakoga zla i doveo u raj sve duše, osobito one kojima je najveća potreba Isusovog milosrđa.

  • August 4, 2015 at 12:02 pm
    Permalink

    Otrov?! – eto, a što više reći… Sam/a si o sebi sve rekao/la.
    Svi ste vi sektaši isti – kad ponestane argumenata, onda ili vrijeđate ili uvjeravate kako sotona vara sve osim vas…
    Stvarno intelektualno…
    Kritizirate sve, ali nikako da pogledate sebe.

  • August 9, 2015 at 5:18 pm
    Permalink

    Hvaljen Isus i Marija

    Zanimljivo, ta stara bogata baba koja ne želi rađati (Carmen) od svojih sljedbenika traži da rađaju, a ona sama ne želi. Kao i Kiko (praviti djecu).

    Otkud naziv “stara bogata baba koja ne želi rađati”? U CNP (crkva NeoKikoKatekumenskog puta) žene dok rađaju zovu ih “kraljicama”. Kad dođu u godine da ne mogu više imati djecu, zovu ih “stare babe koje više ne mogu imati djecu”.

    Kako Carmen nije nikada niti pokušala imati djecu, a već je u godinama, otud naziv “stara bogata baba koja ne želi rađati” ali to želi od drugih. A bogata? Pa, valjda je jasno iz ovog posta zašto.

    Pozivam Kikove svjedoke (neose, neokatekumene) da nabave Carmeninu adresu i da od nje traže da im šalje milostinju (u CNP to nazivaju: božja providnost) da mogu prehranjivati svoju djecu.

    Također, pozivam ih da kad od njih traže novac za CNP, da se zapitaju zašto taj novac ne dade ta stara bogata baba koja ne želi rađati, Carmen?

    Pozivam i one koji su morali dati otkaze na onim poslovima koji su ih sprečavali da redovito dolaze u CNP, a nakon toga ili nisu našli novi posao ili su našli slabije plaćen posao da pišu Carmen da im refundira izgubljeno.

    Pozivam i one koji su nisu smjeli preseliti u drugi grad ili drugu zemlju jer im je to zabranjeno zbog toga jer tamo nema CNP, da također pišu toj staroj bogatoj babi koja ne želi rađati da im šalje financijska sredstva.

    Pozivam i one koji su se s obitelji preseliti u drugu zemlju da idu širiti, stvarati i održavati CNP, da i oni zatraže od Carmen novčanu podršku.

    Pozivam i one koji su intirenanti, one koji su dali otkaz da bi mogli što bolje služiti za CNP potrebe i ostale slučajeve u kojima su radi CNP izgubili prihode, a jednog dana i mirovinu, da i oni pišu toj staroj bogatoj babi da ih uzdržava. Pogotovo kad dođu u mirovini, a koju su izgubili radi CNP.

    Također, neka se zapitaju da li je i Carmen, najkasnije do drugog prijelaza, morala dati svu svoju imovinu? Ako nije, zašto nije? Ako je, otkuda joj toliko “nove” imovine?

    Popisani s miljenik (August 1, 2015 at 3:38 pm) to tumači kao: “Bog miljenicima svojim daje i u snu” Kako onda tumači da 99,99% Kikovih svjedoka nisu omiljeli bogu pa im nije dao to bogatstvo kao što je dao Carmen? A mislili ste do sada da ste vi Kikovi svjedoci božji miljenici? A ne “šljivi” vas bog ni 0,0000001% koliko Carmen? Čak vas toliko “mrzi” da vam ne daje dovoljno niti da biste mogli prehraniti sebe, niti svoju obitelj, svoju djecu. Ne samo to, nego bog traži od vas i da otkidate od usta svoje djece da biste mogli davati za potrebe CNP. “”Koliko sljedbenika košta njegov “put”” http://www.paxtibi.net/?p=2390

    Ili to nema sve skupa veze s Bogom? Ne samo to, nego niti CNP.

    Blagoslovio nas svemogući Bog, sačuvao nas od svakoga zla i doveo u raj sve duše, osobito one kojima je najveća potreba Isusovog milosrđa

  • August 10, 2015 at 9:02 pm
    Permalink

    Pehar, svaka ti čast, od srca si me nasmijao, tko god da jesi 🙂
    Rekao si sve 100% točno jer je sve ovdje navedeno ISTINA.
    Kiko i Carmen drže više od pola svijeta u zabludi, ali ovdje smo mi da ih raskrinkamo.
    Nisu normalni!
    Žao mi je onih ljudi kojima su upropastili živote osudivši ih na nebrojeno mnogo djece, a sve sirotinja.
    Stvarno i ja mislim da bi bio red da svoje bogatstvo dijele s onima manje sretnima.

Comments are closed.