admin

Svaki čovjek ima pravo na svoje mišljenje usmjereno prema istini, a kad spozna Istinu dužan je promijeniti svoje mišljenje ukoliko nije u skladu s Istinom. To je prava demokracija.

2 thoughts on “Guiseppe Gennarini: “Progon” na Guamu je milost.

  • April 8, 2017 at 8:41 pm
    Permalink

    Hvaljen Isus i Marija

    Ovo je priča o hobotnici i morskom psu. I jedno i drugo su bili osamljeni i htjeli su naći prijatelja. Jednog dana su se upoznali, sklopili prijateljstvo, cijeli dan se skupa igrali i družili. Navečer prvog dana reče morski pas (čitaj: neokatekumenski put) svom novom prijatelju hobotnici (čitaj: članu neokatekumenskog puta ali i cijeloj Katoličkoj Crkvi) da je ogladnio. Hobotnica ga upita kako mu može pomoći. Morski pas odgovori hobotnici da ima osam krakova i neka mu da jedan krak da ga pojede. A hobotnica iz straha da ne izgubi jedinog prijatelja dopusti morskom psu da pojede jedan njen krak. Ista priča se ponovila od drugog do šestog dana. Sedmi dan su oboje opet provodili u prijateljstvu i igri. Na kraju dana reče morski pas da je ogladnio i da mu ovaj put hobotnica umjesto jednog da oba dva preostala kraka. Taj zahtjev je postao sumnjiv hobotnici, te ona upita morskog psa zašto bi to ona učinila. Morski pas joj odgovori da tome služe prijatelji (čitaj: kršćani kojima su u neosima isprali mozak kako time umiru za krista, kako time stavljaju boga na prvo mjesto). Hobotnica je pristala na taj zahtjev te nakon toga uginula. A morski pas je u želji za prijateljstvom otišao tražiti novu hobotnicu s kojom će se družiti.

    Ta ista priča se ponovila nebrojeno puta. Jednog dana se kit (čitaj: poneki biskup) odlučio suprostaviti morskom psu i naredio mu da prestane tražiti prijatelje. Morski pas je na to rekao kako ga kit progoni.

    Blagoslovio nas svemogući Bog, sačuvao nas od svakoga zla i doveo u raj sve duše, osobito one kojima je najveća potreba Isusovog milosrđa.

  • April 29, 2017 at 8:55 pm
    Permalink

    Progon je milosrđe kad se ne događa Gennariniju i Kiku osobno, nego nekome drugome (npr. nadbiskupima Anthony Apuronu i Tomasu Camachu). Sigurna sam da će promijeniti ploču kad njima “voda dođe do grla.”

Comments are closed.