Neokatekumensko groblje u Dominikanskoj Republici!

Neokatekumeni grade svoje groblje, za svoju braću i sestre. Kažu da je to prilika koju treba iskoristiti kako bi bili dostojanstveno tretirani nakon smrti, jer su djeca Božja. Estetika tog groblja predstavlja život i smrt kršćanina, jer život je izvanredan dar, ali smrt je puno bolja.

Link

admin

Svaki čovjek ima pravo na svoje mišljenje usmjereno prema istini, a kad spozna Istinu dužan je promijeniti svoje mišljenje ukoliko nije u skladu s Istinom. To je prava demokracija.

17 thoughts on “Neokatekumensko groblje u Dominikanskoj Republici!

  • December 4, 2012 at 10:03 am
    Permalink

    Kikolatrija doista nema kraja,pošto se u svim sferama društva žele distancirati od nas “katolika nedjelje”još je to blaži izraz,zovu oni nas i pogani prirodne religioznosti itd.evo i na grobljima njhov guru želi ih odvojiti i dati svoj megalomanski,faraonski,arhitektonski pečat.

  • December 4, 2012 at 7:15 pm
    Permalink

    što sve čovjek može istrkeljat u jednoj rečenici, to je za ne povjerovati

  • December 4, 2012 at 11:16 pm
    Permalink

    Hvaljen Isus i Marija
    Heb 13,8 Isus Krist jučer i danas isti je – i uvijeke. 9Ne dajte se zanijeti različitim tuđim naucima!

    Prije nekoliko godina, na jednoj katehezi u NP-u je rečeno:
    Eeevooo, eetoooo, Kiko je vidio da groblja na kojem se pokapaju katolici ne valjaju. I donio je odluku da sagradi groblja koja će biti “valjana, katolička”. Zapravooooo, ne Kiko, nego Bog preko Kika.

    Bilo je samo pitanje vremena kad će to biti učinjeno. Da ponovim: ne Kiko, nego Bog preko Kika.

    Sljedbenici NP-a nekad govore kako sve rade u ime RKC, nekad kako sve rade u ime Pape (drugim riječima, Papa i RKC su im to sve odobrili). U to uvjeravaju, kako svoje sljedbenike, tako i sve one koji nisu njihovi sljedbenici. No, tu priči nije kraj. Svoje sljedbenike uvjeravaju i kako je sve to Bog napravio, sve što se napravi i kaže u NP-u da je od Boga. I sve što govori Kiko, katehisti, pa i “obični” sljedbenici NP-a, da to Bog govori preko njih.

    Pročitajte o tome više u replici 7 na linku http://www.paxtibi.net/?p=2113 (u postu “Prijetnja paklom ili kako izići?”)
    Također i u replici 3 i 9 na linku http://www.paxtibi.net/?p=2122 (u postu “Jesu li kateheze NP “nadahnutije” Duhom Svetim od Katekizma Katoličke Crkve?”)

  • December 6, 2012 at 3:05 pm
    Permalink

    MOJ PEHARE, TI SI SVEČENIK A TAKO KASNO KORISTIŠ KOMPJUTER, POSLAO SI KOMENTAR U 23.16H.

  • December 6, 2012 at 3:14 pm
    Permalink

    19.Problem je u tome da si gore naveo hrpu gluposti,neistina,poluistina….
    Svi ovdje mlatite praznu slamu.Isti svećenici vode Misu i subotom i nedjeljom i bilo kojim drugim danom u župama.Zar hoćeš reci da su svi ti svećenici, biskupi,pa i sam papa otpadnici?
    Heretici??
    Ti nikad nisi bio na toj Misi,jer ako jesi blage veze nemaš o Rimskom misalu.
    Da li si bio na katehezama,da li si slušao zašto se nešto radi?
    Zašto je Misa u takvom formatu u kakvoj jest?

    Tko ste vi što pljujete po svojoj braći??
    Tko si ti da biraš drugome u kakvom će okviru razvijati svoju duhovnost unutar Katoličke Crkve??
    Sa čijom ovlasti iskrivljujete istinu??

  • December 6, 2012 at 3:15 pm
    Permalink

    Mi smo svi braća ma nećemo se svađati!
    Ti Pekare ljubi Pehare, a ti Pehare ljubi Pekara!

  • December 6, 2012 at 3:18 pm
    Permalink

    TO JE SVE VAŠE PRIVATNO MIŠLJENJE, CRKVA JE REKLA SVOJE, A MI RIMOKATOLICI VJERUJEMO U PAPINSKU NEPOGRJEŠIVOST(PO KATEKIZMU: EX CATHEDRA):

  • December 6, 2012 at 5:25 pm
    Permalink

    Bog paxtibovci! Mnogi koji smo još u zajednicama kod neosa rado bismo izašli,a to ćemo i učiniti vrlo skoro,zaista počinju sličiti na sektu,nevjerojatno kako mnogi od braće niti ne postavljaju pitanja kao da nemaju više zdravog razuma,novac stavljamo u vreće za smeće,a s druge strane sve se plaća,konvivencije,hoteli,koja kontradiktornost,inače mnogi čitaju vašu stranicu i mnogima su se otvorile oči,Pehar hvala i vama jer ih jako,jako dobro poznajete i pišete istinu i samo istinu,sve to znamo i sami smo uvidjeli,pozdrav od nas uskoro bivših neosa!

  • December 6, 2012 at 5:58 pm
    Permalink

    sram vas bilo neosi,sram,u krilu KC ste,a onaj bolesni kikov um sad i na ovaj način počinje diskriminaciju……sram vas bilooooooooooo….koja masonerija i megalomanija……”griješiti je ljudski,ali ustrajati je đavolski” citat preuzet od talijanskog novinara koji je komentirao ponašanje vašeg gurua………..

  • December 6, 2012 at 9:39 pm
    Permalink

    pa zar ide dotle da ćete imati i posebna groblja,toliko podjela,razdora unosite,ja nemam više riječi za vas i za ideologiju vašeg grlatog pastora

  • December 7, 2012 at 10:33 am
    Permalink

    Ovaj nacin komunikacije ne prilici. Osim toga zna se da iza ove stranice stoje svecenici i da je vecina komentara njihovih. Ne znam ja koga bi trebalo biti sram. Umjesto da radite na zajednistvu i pomirenju vi zbunjujete ljude i stavljete ih jedne protiv drugih. Sve je ovo predaleko otislo.

  • December 7, 2012 at 2:29 pm
    Permalink

    Ne mogu vjerovati da optužujete svećenike,a da znate samo koliko je vaših sljedbenika koji govore sve što se događa i koji žele izaći,nemate pojma,nitko nije otišao dalje od vas,sad i groblja svoja gradite,i neka vas bude sram,naprijed pax tibi,u italiji na portalu osservatorio sul cammino mnogi vaši sljedbenici se javljaju i komentiraju u svezi groblja,komentari su burni naravno od onih koji imaju još barem malo zdravog razuma i kršćanskog dostojanstva,ako ste navikli ne diktate i poslušnost vašim katehistima,ne dirajte nam pravo na slobodu riječi,dosta je nam vašeg ušutkavanja,dosta je više ideologija i totalitarizama,što znače ova vaša groblja,samo ste vi djeca Božja,a mi ostali katolici “djeca zloga”

  • December 8, 2012 at 6:42 pm
    Permalink

    jel im papa i ta posebna groblja odobrio? podjele u obitelji,podjele u župi,podjele i na grobljima,konsternirajuće,čovjek više nema tu što dodati.

  • December 9, 2012 at 6:58 pm
    Permalink

    VI ĆETE SVI ODGOVARATI PRED SUDIŠTEM BOŽJIM ZA SVAKU SUVIŠNU RIJEČ!!!

  • December 9, 2012 at 9:23 pm
    Permalink

    I vi za elitizam,podjele na pogane i prave katolike,separiranje u svim segmentima društva,demoniziranje “ako ne činiš put” igraš se s đavlom itd…………ekskluzive,neposlušnost itd……………….poslušajte sebe prvo!

  • January 14, 2013 at 9:17 pm
    Permalink

    molim sve da pročitaju pitanje osobe o neokatekumenskom putu na facebook stranici Neokatekumenski put Hrvatska.

    Ova stranica je odlična i samo tako naprijed!

  • June 10, 2015 at 2:06 pm
    Permalink

    A što je sljedeće na redu? -bolnice??
    Ma sramota!!!
    Odgovarat će neosi na sudnjem danu pred jedinim pravednim sucem.
    Pitam se da li je Krist mislio upravo na njih kad je rekao da ih čeka tama tamnija od noći i da će biti bačeni u jezero što gori ognjem i sumporom…

    Slava Ocu, Sinu i Duhu Svetom sad i u vijeke vjekova!

Comments are closed.